asics fuzex
#1
De nieuwste colorway van de slanke asics kayano en populaire hardloper van Asics neemt een niet-naaicomponent voor een meer futuristische en simplistische look aan. Zacht grijs domineert een groot deel van het bovendeel, omdat zwarte overlays zichtbaar zijn op de gespleten tong, ooglid, enkel, hiel en zijpanelen. Populieren van groenblauw en rood zijn ook overal toegevoegd om deze colorway van de Gel Lyte 3 wat kleur te geven. Je kunt deze Asics Gel Lyte 3 No-Sew in Soft Grey bij geselecteerde Asics-winkels nu vinden voor $ 120.Voor: FeatureAuthor s TakeI bezit een paar paar Gel Lyte 3's, maar geen van deze zijn van de niet-naaivariëteit. 

Ten slotte maakt een zuivere witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool de compositie af. Je kunt dit paar verwachten bij geselecteerde Asics-winkels, inclusief atmos, vanaf 29 oktober. Afbeeldingen: als je denkt dat de Asics Gel Lyte 5 buiten de aandacht staat, gaat Asics door en onthult een mooi dope-pakket van asics gel kayano het klassieke model. Gesynchroniseerd met de Asics Gel Lyte 5 Tartufo, laten we de schoen van dichterbij bekijken. Het Asics Gel Lyte 5 Tartufo-pack is geïnspireerd op niets anders dan de delicatesse van zwart en wit die vaak in de straat van Italië wordt aangetroffen. 

De zwarte kleur kan zijn dat asics gel nimbus de ASICS op het punt staat deze zoete paar Gel Lyte 5's vrij te geven die je hierboven ziet. Kiezen voor de tonale route, de schoen rockt een schone Bourgogne lederen bovenkant. Door de schoen een monochroom motief te geven, zijn de extra hits van Bourgondië genoteerd op gebieden zoals de veters, de zool, de voering en de stoffen bootie. Hoewel het grootste deel van de schoen in dezelfde kleur lijkt te zijn, is er een beetje maar van Gray op de branding te zien in gebieden zoals de tong, panelen en hiel. Over deze Asics Gel Lyte 5? Verwacht deze asics cumulus stateside in de nabije toekomst te zien. 

U kunt dit schone uitziende paar nu kopen bij geselecteerde Asics-winkels wereldwijd. Afbeeldingen: TitoloVier je ogen op een van de nieuwste kleurstellingen van de Asics Gel Lyte 3 voor het herfstseizoen 2016. Deze Gel Lyte 3 gebruikt een tint die we doorgaans identificeren met het herfstseizoen en komt aan bod in wat Asics overal Rioja Red noemt het bovendeel dat in wezen een bourgondische tint is. Deze Gel Lyte 3 heeft een bovenwerk van nubuck en is geaccentueerd met bruine details op de strepen van het merk, de veters, de hiel en de buitenzool. Een witte middenzool omhult de blik op het schone paar hardlopers. 

Je kunt dit levensstijlpaar nu bij geselecteerde Asics-winkels kopen voor een prijs van $ 120. Afbeeldingen: KithLast aangeboden in mintgroen, de Asics Gel Lyte Evo keert dit najaar 2016 terug in een levendig en klassiek palet van rood / zwart. Gedefinieerd door een TPU-plated bovenwerk dat een onderscheidend ontwerp creëert, is het onderdeel in essentie in felrood gedrenkt, terwijl het is uitgebreid met contrasterende zwarte accenten in zijn geheel, met name de kenmerkende vormstreep-branding, gespleten tong, binnenvoering, veters en volledige -lange rubberen zooleenheid voor gedurfde tweekleurige make-up. 

via: AfewAuthor s TakeIt heeft net genoeg asics nimbus 18 kleur om er niet zomaar een witte sneaker van te maken. Het feit dat het in gebroken wit wordt geleverd, maakt het ook een beetje makkelijker schoon te houden. Ik kan het opgraven. Nu verkrijgbaar op Kixify & eBay Deze komende maanden hebben heel wat dagen vol met regen en kou. Met dat dat het geval is, verwacht veel merken om te beginnen met Gore-Tex constructie op hun bovenste. Asics is een van die merken die er geen tijd aan lijkt te verspillen. Hier is een blik op deze twee [Image: asics%20nimbus%2018-737ofz.jpg] kleurstellingen van kleurstellingen van het Asory Gel Lyte 5 rockende Gore-Tex bovenwerk.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: